Bijeenkomst ter ondersteuning

📢 Op 8 juli roepen we op tot een bijeenkomst ter ondersteuning van de Code Rood actie en haar eisen. Een geweldige manier om de eisen van Code Rood te steunen als je niet direct aan de actie wilt deelnemen.

➡ PRAKTISCHE INFORMATIE: Deze rally vindt vlak bij de actie plaats. Om redenen van vertrouwelijkheid zal de locatie van de demonstratie op woensdag pas 5/07 bekend worden gemaakt, zodra de actie is begonnen.

➡ We zullen onze stemmen voegen bij die van burgers en activisten van de Code Rood coalitie, wiens eisen we delen. Door onze krachten te bundelen kunnen we een leefbare samenleving opbouwen. Een samenleving waarin iedereen eerlijke toegang heeft tot energie, met lagere energierekeningen en waarin burgers en werknemers worden gesteund in hun overstap, weg van fossiele brandstoffen. Een samenleving die vertrouwt op hernieuwbare energiebronnen en een rationeler gebruik van energie. Een samenleving waarin de overgang niet ten koste gaat van de arbeidersklasse en waar er fatsoenlijke, planeetvriendelijke en goed betaalde banen zijn voor iedereen.

FB event: https://fb.me/e/5zS999dOp